Menu Menu Afspraak maken
Home > Nieuws

NIEUWS, PROMOTIES, ACTIVITEITEN

Wij houden u op de hoogte van allerlei nieuws, promoties en onze activiteiten.
Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van één van onze workshops? Contacteer ons dan via e-mail of per telefoon.

21/01/2020

Met Environ tegen de kou: Actie

Reis je binnenkort naar de besneeuwde bergtoppen voor een welverdiende skivakantie of blijf je liever thuis bij dit gure weer? Geef je huid dan extra aandacht voor je de kou intrekt. 

Wat smeer je best op wintersport?

  • Gebruik iedere dag je Environ reiniger, toner en moisturiser op basis van vitamine A.
  • Verwen daarna je huid met 3 pompjes Super Moisturiser voor extra bescherming tegen kou en wind. Deze romige, luxueuze crème zonder vitamine A, bevat hydraterende en verzachtende ingrediënten die het vocht in de huid vasthouden en de natuurlijke bescherming van de huid helpen verbeteren.
  • Zonnestralen zijn door weerkaatsing op sneeuw dubbel zo intens. Stay safe en smeer zonbescherming RAD SPF15. Herhaal om het uur. Deze comfortabele zonnecrème bevat naast zonnefilters en reflectoren ook essentiële antioxidanten die samen de huid van gelaat beschermen tegen UVA en UVB stralen.
  • Geef je huid af en toe een hydratatiebad en energieboost met een Hydrating Oil Capsule. Deze capsules bevatten een fijne olie met een lage dosis retinol en geven je huid een luxueus, zijdezacht gevoel. Breng de inhoud van een capsule op de huid aan als laatste stap van je nachtverzorging.
20/01/2020

Januari koopjesmaand

In januari kan je je slag slaan in de solden.  Nu kan je bij Vero Beauté besparen op verschillende verzorgingsproducten.  Sommige productlijnen zetten we stop en gaan dus aan -50% de deur uit.  Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze soldenhoek.

 

30/09/2019

Feedback #100dagenHUIDdaging Environ

Ben je nog niet bekend met Environ?  Ga de #100dagenHUIDdaging aan.  De huid van je dromen start vandaag!
Het is een 100 dagen reis naar een gezonde huid.

Meerdere klanten gingen deze uitdaging een paar maanden geleden aan. 

Deze mooie feedback van mevrouw Roggeman konden we je niet laten missen:

De behandeling startte op woensdagavond 20.03.2019. Ik wou al lang eens weten hoe het eraan toe ging met mijn huid, dus een gelaatsverzorging leek me een goede optie. Geen idee aan wat ik me kon verwachten. Tot nu toe gebruikte ik een dagcreme van clinique en reiningsmelk van nivea. Ik ervaar wat rode vlekken plekken in mijn gezicht (vooral op kin) en soms last van puistjes + zwarte puntjes. Ook hormonale puistjes in mijn decolté.

Veronique nam me mee in de wereld van "Environ", voor mij nog volledig onbekend. Ik kreeg eerst een zeer goeie en duidelijke uitleg over de producten.

1e dag 21.03.2019:

Mijn eerste keer zelf de producten uittesten was toch even zoeken. Welk product eerst, hoeveel, ... maar aan de hand van de handleiding die erbij zat, wist ik zeer snel wat ik moest doen. De handige pompjes zorgen voor een makkelijk gebruik.

Ik had de indruk dat mijn gezicht er fris uit zag na het aanbrengen van de producten. Het voelde ook fris aan. Ik had geen vermoeide indruk. Mijn gezicht voelt ook echt anders aan, er ligt een zachte 'film' op. Het is wel nog even wennen aan dit gevoel.

Enkele dagen verder (27.03.2019)

Ondertussen gebruik ik bijna een week de producten van Environ. Het zit al in mijn vingers ondertussen en het kost me weinig moeite.

Ik merk op dat mijn puistjes in mijn gezicht zachter worden en bijna verdwijnen. Waar ik het meeste tevreden over ben, zijn de rode plekken op mijn kin die verdwenen zijn.

Mijn huid voelt steeds zacht aan. Ik heb nog steeds geen BB creme gebruikt om mij 'beter te voelen'. Hier zorgen de producten van Environ vanzelf voor.

6 weken later:

Opkomende puistjes in mijn aangezicht trekken sneller weg, de puistjes breken ook niet meer volledig door.  De puistjes in mijn décolté zijn zichtbaar minder en zijn ook zachter geworden.  Ik vind dat ik er fris en minder moe uitzie.

Tweede behandeling 3/05/2019

Ik voelde dat er wat dieper in de huid kon gewerkt worden.  De behandeling zelf was weer enorm genieten, een echt rust momentje, met een fris resultaat.  Alweer keek ik in de spiegel en zag hoe mooi mijn huid was.  Geen doffe huid en vermoeide ogen.  Integendeel: een zeer jong en fris gevoel.  Die avond ging ik op bezoek bij mijn moeder, en ook zij merkte de glans op en hoe fris ik eruit zag.  Ze vroeg onmiddellijk welke behandeling ik gedaan had.

25/07/2019 alweer twee maanden verder

Het dagelijks gebruik van de producten zit nu echt in mijn vingers.  Het kost geen moeite meer.  Sterker nog, als ik mijn producten niet bij me heb als ik ergens anders logeer, mis ik ze en voelt mijn gezicht niet gereinigd aan.  Ik merk ook op dat mijn gezicht beter beschermd is tegen de zon, nu ik RAD gebruik.  

Mijn gezicht voelt goed aan, geen puistjes aanwezig, en als ze opkomen verdwijnen ze weer snel.  Mijn decolleté is ondertussen puistvrij.  Ik gebruik al maanden geen BB creme meer om een egale huid te krijgen.