Menu Menu Afspraak maken
Home > Nieuws

NIEUWS, PROMOTIES, ACTIVITEITEN

Wij houden u op de hoogte van allerlei nieuws, promoties en onze activiteiten.
Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van één van onze workshops? Contacteer ons dan via e-mail of per telefoon.

24/11/2020

Environ Promotiesets

 • Celebrate beautifully Clarity confidence set: €96 d.w.z. 39€ korting (masker gratis)
  Dit promopakket is ideaal voor puistjes, onderhuidse oneffenheden, zwarte punten en ontstekingen.
  Dit pakket bevat: Sebu-Wash 150ml, Sebu-Lac Lotion 60ml en Sebu-ACE Oil 60ml, Sebu-Clear Masque 50ml gratis
   
 • Celebrate beautifully Essentials €99 d.w.z. 40 € korting. 
  Dit pakket bevat: Youth EssentiA Eye Gel 10ml, Revival Masque 15ml, Hydrating Oil Capsules 10st, Super Moisturiser 15ml, Antioxidant Gel 15ml

 

31/10/2020

Nieuwe maatregelen Covid19

Beste klanten,

Zoals jullie al hebben vernomen via de media blijven de coronacijfers meer en meer stijgen. De Federale regering heeft op 30 oktober beslist dat ook wij, de schoonheidssector, onze deuren tijdelijk moeten sluiten, dit tot en met nader order.

Ook ik wil de gezondheid van iedereen prioriteit geven.  Het persoonlijk en fysiek dicht contact (30cm), maakt dat we allen meer risico lopen, ongeacht alle hygiënische maatregelen.
Uit respect en liefde voor jullie allen moet ik ook mijn verantwoordelijkheid nemen.

Alle afspraken worden tot dan automatisch geannuleerd en ik breng jullie terug op de hoogte van zodra de zaak open gaat.  

Online afspraken kunnen tot december niet meer gemaakt worden!

Voor advies, vragen, bestellingen en afhalen van producten kan u mij steeds contacteren via mail en telefoon:

 • woensdag: 16u tot 18u
 • zaterdag: 10u30 tot 12u30

Producten en cadeaubonnen worden in deze periode met plezier aan huis geleverd of verstuurd.  Cadeaubonnen kunnen ook online via het onlineboekingsprogramma Resengo aangekocht worden of via mail met mooie verpakking.

Ik hoop op jullie volledige begrip en hopelijk zien we elkaar zo snel mogelijk terug en in goede gezondheid.  Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes en
producten, volg ons dan op Instagram en facebook.


Met vriendelijke groeten,
Véronique Van Steen en haar team

09/10/2020

Environ is Award Winner Top Medical Skin Care Line 2020

Environ® Skin Care staat nogmaals in de spotlights op Times Square als “Top Medical Skin Care”-onderneming

Massachusetts, 25 augustus 2020:

Het Zuid-Afrikaanse Environ Skin Care behoudt nog steeds de titel van “Top Medical Skin Care Line” van de prestigieuze en zeer gerespecteerde Aesthetic Everything® Awards. Het internationaal erkende merk voor professionele huidverzorging die op wetenschap, schoonheid en verzorging is gebaseerd, sleept voor de derde opeenvolgende keer deze prijs in de wacht.

Aesthetic Everything® is het grootste netwerk van esthetische professionals ter wereld. De Aesthetic Everything® Aesthetic and Cosmetic Medicine Awards worden door gebruikers gestemd: het is een wereldwijde wedstrijd die georganiseerd wordt vanuit de Verenigde Staten. Deze wedstrijd erkent uitmuntendheid in een aantal categorieën. De uiterst gewaardeerde prestatie van Environ werd opnieuw in de spotlights gezet op het beroemde Times Square in New York City. Na het binnenhalen van de stemmen voor de “Top Medical Skin Care Line” in 2020, zegt Valerie Carstens (Hoofd van de Groep, Directeur en CEO): “Het is een hele eer om voor het derde jaar op rij (2018, 2019, 2020) de prijs te krijgen van Top Medical Skin Care Line door Aesthetic Everything®. Deze aanhoudende erkenning benadrukt hoe doeltreffend de producten van Environ zijn en hoeveel succes ze hebben.”

Deze prijs komt op de lijst van meer dan 100 andere zeer gewaardeerde erkenningen die Environ heeft ontvangen voor uitstekende producten wereldwijd. Op deze lijst staat ook de zegel van het Swiss Vitamin Institute die de sterke en doeltreffende werking van hun moisturizers en serums met vitamine A controleert. Het wereldwijd populaire huidverzorgingsmerk wordt gewaardeerd en geprezen door huidverzorgingstherapeuten, dermatologen, schoonheidsredacteurs, topsterren van het witte doek en supermodellen uit de hele wereld.

Environ, dat verankerd ligt in medische wetenschap en een uitgebreide ervaring in vitamine A, heeft sinds 1990 gebruikgemaakt van zijn toonaangevende expertise om de manier waarop de wereld naar huidverzorging kijkt te veranderen. Vandaag heeft het merk meer dan 140 producten in meer dan 70 landen. “Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring met het gebruik van de wetenschap om de huid te veranderen een leven lang. Omdat ik ongelofelijke resultaten heb gezien van het gebruik van vitamine A, geloof ik dat iedereen met dit ingrediënt een mooie huid kan hebben", zegt Dr. Des Fernandes, Oprichter en Wetenschappelijk Directeur van Environ en een wereldberoemde plastisch chirurg en huidverzorgingsvisionair.

Het waren zijn baanbrekende inzicht en buitengewone visie, gecombineerd met de gewiekste zin voor zakendoen van zijn zus Valerie Carstens, die leidden tot de oprichting van Environ Skin Care. In de loop van tientallen jaren was Environ de eerste om talloze primeurs te introduceren zoals het revolutionaire Vitamin STEP-UP SYSTEM®, de Cool Peel® Technology, de introductie van ’s werelds eerste cosmetische elektronische apparaat dat sonoforese op lage frequentie en iontoforese combineert in één probe, Micro-Needling en Environ’s befaamde zonnefilosofie. Dit jaar viert het merk met trots zijn 30-jarige verjaardag van op wetenschap gebaseerde huidverzorging die de industrie op een hoger niveau heeft getild.

Voor de derde keer “Top Medical Skincare Line” worden genoemd, symboliseert ongetwijfeld de visie van Environ op “een mooie huid voor het leven”. Het merk blijft immers vernieuwingen brengen op het vlak van wetenschappelijke schoonheid. Environ wordt wereldwijd gewaardeerd en gerespecteerd voor zijn slimme ingrediëntenformules en blijft de leider in de industrie dankzij de lancering van revolutionaire nieuwe productinnovaties. De reis naar een mooie huid is nooit zo leuk geweest!

Over Aesthetic Everything® Aesthetic Everything® bestaat al 11 jaar en is het grootste netwerk van esthetische en schoonheidsprofessionals ter wereld. Dit is het 10de jaar dat Aesthetic Everything® honderden prijzen heeft uitgereikt aan hard werkende professionals en ondernemingen in de schoonheidsindustrie die het verdienen. Het succes van de onderneming ligt geworteld in haar meer dan 200.000 abonnees in de schoonheidsindustrie en in haar meer dan één miljoen connecties op sociale media. Aesthetic Everything® is al op miljoenen websites en publicaties wereldwijd verschenen en vermeld.

Over Environ® Skin Care Wij geloven dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de "zuurstof" is die ze nodig heeft om er mooi en gezond uit te zien, haar hele leven lang. Daarom gaan wij actief door met huidverzorgingswetenschap om vakkundig en consequent de allerbeste, wetenschappelijk onderzochte en ontwikkelde producten te ontwikkelen die samenwerken met de huid. Ons unieke en uiterst doeltreffende Vitamin STEP-UP SYSTEM® helpt de huid om geleidelijk aan zich meer comfortabel te voelen bij steeds hogere dosissen vitamine A en andere ingrediënten om zo het risico op een reactie van de huid te verminderen. Daarom worden de producten van Environ Skin Care het best aangekocht bij opgeleide en bevoegde Huidverzorgingsprofessionals. Wij geloven dat deze aanpak zorgt voor een volledige tevredenheid bij de consument. De kracht van mooie wetenschap vereist altijd een consult en een productaanbeveling door een Huidverzorgingsprofessional.

De toevoeging van vitamine A in de huidverzorgingsformules was een baanbrekende ontwikkeling in huidverzorging. Dr. Des Fernandes, een van de vijf beste plastische chirurgen ter wereld, was in de jaren tachtig een pionier in dit domein. Hij was de eerste die vitamine A gebruikte in hoge dosissen om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te helpen neutraliseren en om een stralende, zichtbaar verbeterde huid te krijgen. Sinds hij in 1990 Environ oprichtte, is vitamine A het kerningrediënt geworden in de huidverzorgingsfilosofie van Environ. Het is een essentiële voedingsstof voor de huid die elke dag weer moet aangevuld worden om haar er gezonder en veerkrachtiger te laten uitzien.