Winkelmand Inloggen Cadeaubon Afspraak maken
Home > Huid verbeteren Dendermonde

Huid verbeteren in Dendermonde

U bent op zoek naar een schoonheidsinstituut dat uw huid vooral verbetert? Vero Beaute in Dendermonde is gespecialiseerd in huidverbetering.

Wanneer u te maken heeft met een probleemhuid of enkele specifieke huidproblemen zoals pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, rode vekken, acne of littekens komt vaak de gedachte om uw huid te laten verbeteren. Maar kan dit ook? Wij bij Vero Beaute in Dendermonde luisteren naar uw probleem en helpen u aan het beste resultaat.

Hoe verbeteren wij uw huid?

Onze huidverbeterende behandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype en op uw wensen. We werken enkel met die producten en technieken die voor uw huidprobleem noodzakelijk zijn. Elke behandeling, die als doel heeft uw huid te verbeteren, wordt volledig persoonlijk voor en met u besproken.

Uiteraard is het aangewezen om een behandeling in kuurvorm te volgen. Alleen zo kunnen wij samen met u een verbetering waarnemen van uw huid. Na elke behandeling evalueren we uw huid, onze producten en het resultaat. Ons streefdoel: een optimale huidverbetering, een frissere teint en ontspannen vel.

Ontdek onze behandelingen

huidverbeteringsinstituut in Dendermonde

Laat u behandelen door het erkend huidverbeteringsinstituut Vero Beaute in Dendermonde. Ons team volgt regelmatig opleidingen die u garanderen van de beste huidverbeterende technieken en producten.

Bovendien volgen wij uw huid en elke behandeling ook nauwkeurig op. We maken dus een persoonlijk dossier aan waarin we de evolutie van uw huid perfect in de gaten kunnen houden. Elke opmerking of waarneming wordt hierin opgenomen.

U wil ook uw huid laten verbeteren?

Contacteer ons dan voor een eerste huidanalyse en laat ons een voorstel doen voor een behandeling van uw huid.

Contacteer ons voor uw huidverbetering

© 2021 Vero Beauté • BTW BE 0649.820.519 • Jozef Van Bogaertstraat 6, 9200 Sint-Gillis-Dendermonde • info@verobeaute.be
Over onsAlgemene voorwaardenVerzenden & OphalenRetournerenHuisregelsPrivacy policyCookie policySitemap
Om je surfervaring te verbeteren maakt Vero Beauté gebruik van cookies. Meer informatie    OK