Winkelmand Inloggen Cadeaubon Afspraak maken
Home > Over ons

Over Vero Beauté

Vero Beauté is een instituut dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in huidverbetering. Door het gebruik en de verkoop van topproducten streven wij naar het beste voor de huid. Mensen mooier maken en een gezonde huid bezorgen, dat is de passie die Veronique Van Steen en haar team van Vero Beauté drijft. Het schoonheidsinstituut verwelkomt in Sint-Gillis zowel vrouwen als mannen voor een brede waaier aan behandelingen zoals huidverzorging, afslanking, bruidsmake-up, airbrush tanning, verwenprogramma’s en veel meer.

team

Veronique is ruim 25 jaar werkzaam binnen de schoonheidsverzorging. Ze is gestart met een goede opleiding en heeft in verschillende salons werkervaring opgedaan. Na een tijdje ging het kriebelen om te starten met een eigen salon, waarna Veronique de stap heeft genomen om Vero Beauté te openen.

Veronique heeft haar zaak uitgebouwd tot 4 personeelsleden. Zij werkt zelf ook mee in de zaak wat resulteert in een instituut dat de laatste trends en technieken toepast. Het team werkt nauw samen en hierdoor worden de klanten dus optimaal geholpen.

Contacteer ons vrijblijvend

© 2021 Vero Beauté • BTW BE 0649.820.519 • Jozef Van Bogaertstraat 6, 9200 Sint-Gillis-Dendermonde • info@verobeaute.be
Over onsAlgemene voorwaardenVerzenden & OphalenRetournerenHuisregelsPrivacy policyCookie policySitemap
Om je surfervaring te verbeteren maakt Vero Beauté gebruik van cookies. Meer informatie    OK