Winkelmand Inloggen Cadeaubon Afspraak maken
Home > Retourneren

Retourneren

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden met uw aankoop? U heeft 14 dagen de tijd om zonder opgave van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt, in originele verpakking en ongeopend geretourneerd worden. Dus bekijk het product gerust zoals u in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een tube crème uit het doosje en bekijk hem van alle kanten, maar draai de dop er niet af. Twijfelt u nog? Neem dan even contact met ons op.

Retourkosten

De kosten om een artikel terug te sturen of te ruilen zijn voor verantwoordelijkheid van de klant. Dit geldt niet als wij zelf een fout hebben gemaakt of als er iets mis is met het geleverde product. Een item retourneren is steeds op verantwoordelijkheid van de klant. Indien het retourpakket niet aankomt bij ons, kunnen wij geen terugbetaling uitvoeren.

Klachten

Indien u niet tevreden bent, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij horen graag waarom u niet tevreden bent en vaak is er wel een oplossing voor te vinden.

Uitzondering op retourneren

Veel van onze producten kunnen wanneer ze gebruikt of geopend zijn om hygiënische redenen niet worden teruggenomen, wij kunnen ze immers niet meer verkopen. Heeft u een dergelijk product gebruikt en bent u niet tevreden, neem dan toch even contact met ons op. We bekijken

© 2021 Vero Beauté • BTW BE 0649.820.519 • Jozef Van Bogaertstraat 6, 9200 Sint-Gillis-Dendermonde • info@verobeaute.be
Over onsAlgemene voorwaardenVerzenden & OphalenRetournerenHuisregelsPrivacy policyCookie policySitemap
Om je surfervaring te verbeteren maakt Vero Beauté gebruik van cookies. Meer informatie    OK