Winkelmand Inloggen Cadeaubon Afspraak maken
Home > Huidverbetering Dendermonde

Huidverbetering Dendermonde

Heeft u een probleemhuid of enkele probleemzones die u wil aanpakken? Ziet uw huid er dof uit, voelt uw vel trekkerig aan of heeft u last van pigmentvlekken, rode vlekken, littekens, acne of andere huidproblemen? Wij bij Vero Beaute in Dendermonde kunnen u helpen!

Ons team is gespecialiseerd in huidverbetering. Al onze behandelingen worden volledig afgestemd op de noden van uw huid. Voor elke behandeling bekijken wij de juiste producten en technologieën die nodig zijn voor een optimale huidverbetering voor u. Want elke huid is verschillend en ook uzelf heeft persoonlijke wensen waaraan wij extra aandacht besteden.

Erkend huidverbeteringsinstituut

Dankzij huidverbeterende behandelingen wordt uw huid niet alleen mooier en stralender, uw huid voelt ook ontspannen aan. Laat u behandelen door het erkend huidverbeteringsinstituut Vero Beaute in Dendermonde. Wij volgen regelmatig opleidingen die u garanderen van de beste huidverbeterende technieken en producten.

Voor het beste resultaat stellen wij u een persoonlijke behandelingskuur voor. Tijdens deze behandelingen werken we in verschillende fases en met producten van verschillende concentraties. We werken steeds toe naar een verbeterend resultaat en evalueren elke behandeling.

Ontdek onze behandelingen

© 2021 Vero Beauté • BTW BE 0649.820.519 • Jozef Van Bogaertstraat 6, 9200 Sint-Gillis-Dendermonde • info@verobeaute.be
Over onsAlgemene voorwaardenVerzenden & OphalenRetournerenHuisregelsPrivacy policyCookie policySitemap
Om je surfervaring te verbeteren maakt Vero Beauté gebruik van cookies. Meer informatie    OK