Winkelmand Inloggen Cadeaubon Afspraak maken
Home > Huidverbeteringsinstituut Dendermonde

Huidverbeteringsinstituut Dendermonde

Vero Beaute is het meest bekende, betrouwbare én erkende huidverbeteringsinstituut in Dendermonde. Bij ons kan u terecht voor huidverbeterende behandelingen met optimaal resultaat voor uw huidtype.

Wat doet een huidverbeteringsinstituut?

Een huidverbeteringsinstituut maakt eerst een volledige analyse van uw huid. Vervolgens brengen ze elke probleemzone in kaart en maken ze een dossier op voor u persoonlijk. Dit persoonlijk dossier heeft als groot voordeel dat elke behandeling, elke gebruikte techniek en elk product nauwkeurig kan opgevolgd en geëvalueerd worden. Daarnaast zorgt het er ook voor dat iedereen binnen het instituut perfect kan weten wat uw huid nodig heeft en welk traject u reeds doorlopen heeft.

Op basis van de huidanalyse wordt een huidverbeterende behandeling in kuurvorm voorgesteld. Alleen bij het regelmatig uitvoeren van onze behandeling kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen. In samenspraak en vooral op basis van de behoeften van uw huid, stellen wij de frequentie en de intensiteit van onze behandeling voor.

Is Vero Beauté ook een schoonheidsinstituut?

Jazeker! Je kan niet alleen bij ons terecht voor huidverbeterende behandelingen, we zorgen ook graag voor het volledige plaatje: nagels, manicure en pedicure, ontharingen, make-up en ontspannende massages. Binnen ons team hebben we elk onze specialisaties zodat we aan al uw 'verzorgingswensen' kunnen voldoen.

Een afspraak bij Vero beaute?

Contacteer ons met uw vraag, dan maken wij graag een afspraak bij één van onze specialistes voor uw specifiek huidprobleem of wens.

Contacteer ons huidverbeteringsinstituut

© 2021 Vero Beauté • BTW BE 0649.820.519 • Jozef Van Bogaertstraat 6, 9200 Sint-Gillis-Dendermonde • info@verobeaute.be
Over onsAlgemene voorwaardenVerzenden & OphalenRetournerenHuisregelsPrivacy policyCookie policySitemap
Om je surfervaring te verbeteren maakt Vero Beauté gebruik van cookies. Meer informatie    OK