Winkelmand Inloggen Cadeaubon Afspraak maken
Home > Make-up workshops Dendermonde

Make-up workshops Dendermonde

Een workshop die jou snel en eenvoudig leert make-up aan te brengen? Of het nu gaat om dagdagelijkse make-up of om feestelijke make-up, bij Vero Beauté in Dendermonde laten we jou kennismaken met de beste tips & tricks.

Gedaan met de uitspraken: 'ik kan dat niet', 'ik heb geen tijd', 'ik moet te veel doen'... In onze make-up workshop tonen we hoe jij er stralend kan uitzien met zo weinig mogelijk handelingen. Uiteraard hangt alles af van jouw persoonlijke wens!

Boek jouw make-up workshop, alleen of met twee

Dagdagelijkse of feestelijke make-up workshop

Dagdagelijkse make-up aanbrengen kan al erg snel een fris resultaat opleveren. Een aangepaste fond-de-teint, wat blush en mascara die jouw ogen mooi doet uitkomen. Wij helpen je graag met de juiste keuze en producten.

Wil je graag feestelijke make-up? Dan hebben we uiteraard iets meer tijd nodig om jouw ogen de perfecte look te geven: upside down oogschaduw, smokey eyes.... Maar dat heb je er dan wel graag voor over, toch?! Het belangrijkste is dat je het zelf kan doen!

Wat kun je verwachten van de make-up workshop?

Veronique bekijkt je gelaat en huidtype. Ze zoekt samen met jou naar de aangepaste fond-de-teint, blush en mascara. We tonen je vervolgens hoe je deze best aanbrengt én we laten je ook oefenen. Lukt het niet van de eerste keer? Geen probleem! Wij zijn er om je te helpen corrigeren.

Kortom, een make-up workshop bij Vero Beaute in Dendermonde is het uitgelezen moment om jouw make-up wish aan te pakken. Wij leren je graag jouw make-up makkelijk aanbrengen.

Een speciale gelegenheid in het vooruitzicht?

Super! Laat het ons weten. Wij bezorgen je graag een onvergetelijke look en vooral wij tonen jou hoe het moet. Haal de natural beauty of glamour girl in jezelf naar boven.

Schrijf je in voor een make-up workshop op maat bij Vero Beauté en laat je maquilleren door onze professionele schoonheidsspecialistes. Je mag plaatsnemen in ons beautysalon in Dendermonde met een uitgebreid pallet aan kleurtjes en schoonheidsproducten. Wij verzorgen jouw gelaat en doen je er graag stralend uitzien voor ieder feest!

Breng gerust een vriendin mee, want je beleeft dubbel zoveel plezier met twee!

Schrijf je in voor een make-up workshop

© 2021 Vero Beauté • BTW BE 0649.820.519 • Jozef Van Bogaertstraat 6, 9200 Sint-Gillis-Dendermonde • info@verobeaute.be
Over onsAlgemene voorwaardenVerzenden & OphalenRetournerenHuisregelsPrivacy policyCookie policySitemap
Om je surfervaring te verbeteren maakt Vero Beauté gebruik van cookies. Meer informatie    OK